1. Home
 2. Nieuws
 3. Nieuwe vestiging: Almelo

Nieuwe vestiging: Almelo

Winterse opening burgerme in Almelo op 11 februari 2021

Na de 4 succesvolle openingen in 2020, was het op 11 februari de beurt aan alweer de 17e vestiging van burgerme, en ditmaal in het mooie Almelo om zijn deuren te openen. “Wij hadden al enige tijd een huuroptie aan de Grotestraat 2 te Almelo, en waren in gesprek met diverse kandidaten” aldus franchisegever Tim Meijers. burgerme Almelo is ingericht met 28 zitplaatsen en ligt op de hoek van een drukke toegang straat naar het centrum, daarmee is het ook direct een goede zichtlocatie. De locatie ligt strategisch zeer gunstig voor de delivery van het betreffende verzorgingsgebied in Almelo, wat uiteraard het zwaartepunt is voor burgerme Nederland.

“Na 23 jaar bij McDonald’s te hebben gewerkt, waarbij ik alle managementfuncties heb doorlopen en daarna gewerkt bij EG, 3 Subways opgestart binnen tankstations, besloot ik dat het tijd was om mijn eigen onderneming te starten”, aldus Michel Snijders van burgerme Almelo. “Samen met mijn vrouw Daphne, die ook 27 jaar horeca-ervaring meebrengt, zijn we na onderzoek uitgekomen bij burgerme. Na het allereerste gesprek waren wij direct enthousiast, en dit werd eigenlijk alleen maar meer naarmate wij meer over deze succesvolle food delivery formule te weten kwamen”.

“We hebben voor burgerme gekozen omdat het een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf is, in een snelgroeiende thuisbezorgd markt.

Burgerme heeft een breed assortiment aan burgers en fingerfood, het is een kwalitatief goed product, met verse ingrediënten. De gast kan deze customizen met vele gratis en betaalde extra’s waardoor iedere burger uniek is”.

burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat Michel en Daphne Snijders een zeer succesvolle toekomst zullen bouwen met burgerme in het mooie Almelo.

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer

  Menu