Profiel burgerme ondernemer

Het profiel van de ideale burgerme franchiseondernemer is hands-on, een doorpakker met een dominante persoonlijkheid met veel initiatief, flexibiliteit en creativiteit. Als franchiseondernemer van burgerme ben je een echte owner/operator, dus je gaat actief voorop in alle werkzaamheden. Je bent in staat om jezelf te motiveren, kunt met tegenslagen omgaan en kunt jezelf doelen stellen (zelfdiscipline). Tevens ben je analytisch ingesteld en besef je dat een strakke administratie, met een scherp oog voor kosten, bepalend is voor de winstgevendheid van jouw burgerme franchiseonderneming. Franchisenemers van burgerme kenmerken zich door hun voortdurende scherpte en hun gerichtheid op opleiden en begeleiden personeel, onderscheidende servicekwaliteit en hoge productkwaliteit. Vanzelfsprekend beschik je, gezien de branche waarin burgerme opereert, over betrokkenheid bij de klanten en vind je het prettig dienstverlenend te zijn en te werken met jonge mensen. Operationeel maakt burgerme het verschil. Jouw hele team is vriendelijk, het is schoon, georganiseerd en binnen 45 minuten leveren bepaald de manier van werken. Jouw hand zal zichtbaar zijn in het personeelsbeleid, de training en het consequent doorvoeren van het concept en alle ingrediënten gebruikt die de burgerme formule succesvol maken.
Kernbegrippen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren als Franchisenemer van burgerme zijn: leidinggevend, initiatief, ambitieus, flexibel, zelfdiscipline, vindingrijk en creatief, verantwoordelijk, analytisch, open, communicatief, inlevend en slim.

Franchisenemer journaal: Christiaan van Sinten

Jouw burgerme Store

Ben jij die ondernemer die in bovenstaand profiel past en wil je middels zelfstandig ondernemerschap samen met onze organisatie en collega franchiseondernemers een prettige toekomst met de burgerme formule opbouwen? Zet dan de eerste stap naar je eigen burgerme Store door het contactformulier in te vullen en vrijblijvend een eerste informatiepakket aan te vragen. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met je op. De tijd die ligt tussen de eerste kennismaking met burgerme en de opening van je eigen burgerme Store varieert tussen de 3 en 6 maanden. Hieronder volgen de 18 stappen tot het openen van jouw burgerme Store:

1. Invullen contactformulier en ontvangst burgerme franchise-infopakket 1
2. Telefonisch contact door werving en selectie
3. Invullen vragenformulier voor match
4. Ontvangst burgerme franchise-infopakket 2
5. Persoonlijk kennismakingsgesprek met werving en selectie in burgerme vestiging met rondleiding en proeven van producten
6. Evaluatie en geheimhoudingsverklaring
7. Maken van een PPA (persoon profielanalyse)
8. Evaluatie PPA
9. Kennismakingsgesprek met Franchisegever
10. Intentieovereenkomst voor beoogd verzorgingsgebied
11. Vestigingslocatie vinden met ondersteuning van externe onafhankelijke ervaren vastgoedprofessional
12. Vestigingslocatie vastleggen onder voorbehoud van
13. VPA (vestigingsplaats onderzoek) door onafhankelijk gecertificeerd bureau
14. Ondernemingsplan en Financieringsaanvraag met ondersteuning van externe onafhankelijke Financieel Specialisten
15. Franchisekanidaat vraagt de benodigde vergunningen aan
16. Complete burgerme franchiseondernemer opleiding
17. Bouw burgerme vestiging met ondersteuning van externe onafhankelijke partij(en)
18. Werving en selectie personeel
19. Opening burgerme Store met grootse opening marketing

 

Door deze bovenstaande stappen heb je alvast een globaal overzicht, want bij het starten van een burgerme store komt logischerwijs meer kijken. Houd altijd rekening met het onderzoek dat jij als startend franchisenemer zelf ook zal moeten doen ten aanzien van van de specifieke door jou uitgekozen locatie. Voor specialistische onderwerpen zoals van bouwtechnische aard en/of op het gebied van luchtbehandeling/ontgeuring/afzuiging raden wij aan om altijd een eigen specialist op dat gebied te raadplegen voordat je definitief jouw keuze maakt voor een locatie.

In geval van vragen over de hiervoor genoemde stappen kun je terecht bij de franchisegever.

 

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer