Ondernemersprofiel
Het profiel van de ideale burgerme franchiseondernemer is hands-on, een doorpakker met een dominante persoonlijkheid met veel initiatief, flexibiliteit en creativiteit. Als franchiseondernemer van burgerme ben je een echte owner/operator, dus je gaat actief voorop in alle werkzaamheden. Je bent in staat om jezelf te motiveren, kunt met tegenslagen omgaan en kunt jezelf doelen stellen (zelfdiscipline). Tevens ben je analytisch ingesteld en besef je dat een strakke administratie, met een scherp oog voor kosten, bepalend is voor de winstgevendheid van jouw burgerme franchiseonderneming. Franchisenemers van burgerme kenmerken zich door hun voortdurende scherpte en hun gerichtheid op opleiden en begeleiden personeel, onderscheidende servicekwaliteit en hoge productkwaliteit. Vanzelfsprekend beschik je, gezien de branche waarin burgerme opereert, over betrokkenheid bij de klanten en vind je het prettig dienstverlenend te zijn en te werken met jonge mensen. Operationeel maakt burgerme het verschil. Jouw hele team is vriendelijk, het is schoon, georganiseerd en binnen 45 minuten leveren bepaald de manier van werken. Jouw hand zal zichtbaar zijn in het personeelsbeleid, de training en het consequent doorvoeren van het concept en alle ingrediënten gebruikt die de burgerme formule succesvol maken.
Kernbegrippen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren als Franchisenemer van burgerme zijn: leidinggevend, initiatief, ambitieus, flexibel, zelfdiscipline, vindingrijk en creatief, verantwoordelijk, analytisch, open, communicatief, inlevend en slim.
Een burgerme franchisenemer moet ondernemend en ambitieus zijn en de bereidheid hebben om risico’s te nemen en actie te ondernemen om zijn of haar burgerme onderneming te laten groeien.
Een burgerme franchisenemer moet in staat zijn om zich aan de voorgeschreven richtlijnen en procedures van de franchisegever te houden en dit op een consistente basis doen.
Een burgerme franchisenemer moet de motivatie en vasthoudendheid hebben om tegenslagen en obstakels te overwinnen en hard blijven werken om succes te behalen.
Een burgerme franchisenemer moet in staat zijn om relaties op te bouwen met klanten, werknemers, leveranciers en de gemeenschap.
Een burgerme franchisenemer moet effectief kunnen communiceren met zijn of haar klanten, werknemers en de franchisegever.
Een burgerme franchisenemer moet financieel inzicht hebben en in staat zijn om een begroting op te stellen, financiële prestaties bij te houden en rendabele beslissingen te nemen.
Een burgerme franchisenemer moet gepassioneerd zijn over de producten en de diensten van burgerme en het vertrouwen hebben om deze passie en de liefde voor zijn product en service over te brengen op klanten en medewerkers.
Franchisenemer journaal: Christiaan van Sinten
Jouw burgerme Store
Ben jij die ondernemer die in bovenstaand profiel past en wil je middels zelfstandig ondernemerschap samen met onze organisatie en collega franchiseondernemers een prettige toekomst met de burgerme formule opbouwen? Zet dan de eerste stap naar je eigen burgerme Store door het contactformulier in te vullen en vrijblijvend een eerste informatiepakket aan te vragen. Na ontvangst hiervan nemen wij contact met je op. De tijd die ligt tussen de eerste kennismaking met burgerme en de opening van je eigen burgerme Store varieert tussen de 3 en 6 maanden. Hieronder volgen de 18 stappen tot het openen van jouw burgerme Store:
Door deze bovenstaande stappen heb je alvast een globaal overzicht, want bij het starten van een burgerme store komt logischerwijs meer kijken. Houd altijd rekening met het onderzoek dat jij als startend franchisenemer zelf ook zal moeten doen ten aanzien van van de specifieke door jou uitgekozen locatie. Voor specialistische onderwerpen zoals van bouwtechnische aard en/of op het gebied van luchtbehandeling/ontgeuring/afzuiging raden wij aan om altijd een eigen specialist op dat gebied te raadplegen voordat je definitief jouw keuze maakt voor een locatie.
In geval van vragen over de hiervoor genoemde stappen kun je terecht bij de franchisegever.