franchise geschiedenis

Geschiedenis

Achter burgerme staan de twee ondernemers Stephan Gschöderer en Johannes Bankwitz. Beide oprichters hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in de food service industrie opgedaan. Na jaren van succes in het beheer van één van de grootste en meest succesvolle Duitse bedrijven op het gebied van Food-Delivery, richtten zij in 2010 de burgerme Holding GmbH op, en brachten zo hun gezamenlijke knowhow in burgerme. De oprichters streefden al vanaf het begin om een moderne, toekomstgerichte maar tegelijkertijd ook een zeer verfijnde systeemgastronomische formule in de markt te zetten die door haar sterke dupliceerbaarheid een snelle ontwikkeling en snelle uitrol van ook de Nederlandse markt garandeert.

Na een intensieve test- en ontwikkelingsperiode van 10 maanden waarin de oprichters samen met gerenommeerde deskundigen uit alle relevante branches het businessconcept burgerme ontwikkeld hadden en naar marktrijpheid hadden gebracht, werd op 6 September 2010, de eerste burgerme Store zeer toepasselijk in Hamburg gelanceerd. Het succes van de eerste burgerme Store was vanaf de start overweldigend en overtrof veruit alle verwachtingen van de beide oprichters. De geweldige start en het aanhoudende succes van alle burgerme Stores bewijzen duidelijk dat het burgerme concept zeer succesvol dupliceerbaar is. In November 2013 is de eerste burgerme Store in Nederland geopend door de franchisegever Tim Meijers. Deze Nederlandse franchisegever is al actief in de food delivery vanaf Oktober 1990 en werkt met franchise vanaf December 2000. De Franchisegever heeft een voortdurende focus op klanten en weet alles terug te brengen tot de kern van waar het in dienstverlening en food om draait. Trefwoorden die hem beschrijven zijn gedreven, energiek, vasthoudend en hulpvaardig.

Zijn minutieuze manier van plannen en organiseren en zijn oog voor detail, laat zich het best omschrijven als een meedogenloze precisie. Tijdens de Pilot fase in Leiden en Apeldoorn, zijn alle condities en facetten uitgekristalliseerd en optimaal verbeterd om tot een ideale winstgevende business te komen. In het bijzonder de producten, verpakkingen, uitstraling, marketing, ICT, logistiek en kosten aspecten zijn zeer vooruitstrevend te noemen.

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer