Potentieel

burgerme Nederland voorziet een snelle groei van burgerme vestigingen in Nederland. De online thuisbezorgmarkt voor food delivery groeit ontzettend hard op dit moment, mede ook omdat mensen steeds vaker gemak, veiligheid en snelheid wensen vanuit de “thuis situatie”. Wij zien een omzet groei tot wel 40% per jaar bij burgerme vestigingen. Wij voorzien de burgerme vestigingen, op dit moment, met een verzorgingsgebied van minimaal 40.000 tot maximaal 90.000 inwoners met een hoge densiteit, om de kans op succes vanaf de start optimaal te maken. De professionele opleiding, ondersteuning en volledig uitgevoerde start marketingplanning kunnen zorgen voor een vliegende start. Op dit moment biedt zich nog een grote verscheidenheid aan keuzes in vestigingsplaatsen aan.
burgerme voldoet aan alle klantenbehoeftes en trends van deze tijd en de komende jaren

 • Groeiende vraag naar gemak
 • Groeiende vraag naar constante productkwaliteit en juiste product temperatuur
 • Groeiende vraag voedselveiligheid en hygiëne
 • Groeiende vraag naar servicekwaliteit
 • Groeiende vraag naar vers
 • Groeiende vraag naar eigen keus en individuele smaakbeleving
 • Groeiende vraag naar delivery van kwaliteitshamburgers
 • Groeiende vraag naar versbereide salades en eerlijke dressings
 • Groeiende vraag naar “meatless pleasure” Vegan.
 • Groeiende vraag naar creatieve IT-oplossingen voor food delivery
 • Behoefte aan creativiteit en nieuwe smaken
 • Behoefte naar persoonlijke en individuele service voor een betaalbare prijs
 • Toename in smartphone gemak en online betaalmogelijkheden
 • Toename in etenstijd spreiding.

Met een burgerme vestiging zal je aan al deze ontwikkelingen kunnen voldoen, en zal je jouw klanten zelfs in hun verwachtingen kunnen overtreffen. Je zal met jouw burgerme Store dan ook direct in de top van populairste professionele food delivery’s kunnen staan.

De kansen

De komende jaren zal burgerme Nederland versneld gaan groeien in het aantal vestigingen.
Op dit moment is de groei reeds ingezet met 8 tot 10 openingen per jaar. Op dit moment is er nog volop ruimte om een verzorgingsgebied te kiezen. Onze voorkeur gaat altijd uit naar een owner/operator die zijn of haar burgerme vestiging start in de eigen of nabijgelegen woonplaats.

Het doel is om 40 vestigingen in Nederland geopend te hebben aan het einde van 2022, maar minstens 8 nieuwe burgerme vestigingen per jaar te openen .Wij verwachten dat er plek is voor 150 burgerme Delivery vestigingen in Nederland. Als we dat aantal hebben bereikt, gaan we op zoek naar andere manieren van groei. We denken aan vestigingen langs snelwegen, bijvoorbeeld in samenwerking met tankstations, of op treinstations. Die bieden we dan overigens aan franchisenemers aan die al een burgerme-vestiging hebben. Daarmee maken we uitbreiding voor bestaande franchisenemers (extra) interessant. Als dit gaat zoals we het voor ogen hebben, dan kunnen we doorgroeien naar 200 tot 250 locaties. Wellicht is dit jouw kans om een prachtige toekomst op te bouwen met het bewezen succesvolle burgerme concept, en zeg je over 10 jaar; “ik ben blij dat ik………” in plaats van; “ik wou dat ik…..”. Voor een eerste informele kennismaking met ons concept kun je vrijblijvend een informatiepakket aanvragen.

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul je gegevens in, druk op Verstuur en je ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer