burgerme bereikt mijlpaal van 100 miljoen verkopen! ?

De groei van burgerme gaat door! burgerme heeft een mijlpaal van 100 miljoen verkopen bereikt met haar vestigingen in Duitsland en Nederland. In 2010 is burgerme opgericht door Stephan Gschöderer en Johannes Bankwitz. Sinds dien is burgerme een van de meest succesvolle en vooral snelst groeiende franchisebedrijven in de food-deliverybranche. Sinds 2014 is burgerme gevestigd in Nederland. Vorig jaar opende burgerme 50 nieuwe vestigingen en zijn er 145 burgerme vestigingen actief op de Europese markt. ?

burgerme blijft een van de meest succesvolle en snelst groeiende burger & delivery professional. “Onze groei gaat snel. Dit is niet alleen te danken aan het succes van de burgerme vestigingen. Als franchisegever bieden wij ondersteuning gedurende het gehele proces: van financieringsadvies en locatieanalyse tot werving en kwaliteitscontroles. De franchisenemers kunnen hierdoor kostbare fouten voorkomen”, zegt oprichter Stephan Gschöderer. ?

Het doel voor 2022 is om meer dan 200 winkels te vestigen in heel Europa. burgerme heeft een groot voordeel ten opzichte van andere franchiseorganisaties. Elke locatie heeft een bepaalde bezorgradius om altijd snel en vers te kunnen leveren. Dit betekent dat er meerdere burgerme vestigingen in een stad kunnen zitten zonder met elkaar te concurreren. In veel middelgrote steden zijn er al twee of meer winkels. In Hamburg en München zijn er zelfs al tien burgerme vestigingen. Ook in Nederland hebben we meerdere vestigingen in een zelfde stad. Zo hebben Utrecht en Rotterdam twee vestigingen die beide succesvol zijn.

“Ons doel is om met burgerme in elke grote stad aanwezig te zijn en op die manier zoveel mogelijk mensen het plezier te kunnen bieden van vers bereide hamburgers, de beste fingerfood, knapperige salades en heerlijke desserts”, vult oprichter Johannes Bankwitz aan. Het doel wat burgerme Nederland wil nastreven is om eind 2025 150 burgerme vestigingen te hebben in heel Nederland. ?

Wil jij ook onderdeel worden van ons succesverhaal? Neem dan contact met ons op en wie weet open jij binnenkort een burgerme vestiging! ?

 

  

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer