Led Mobiel & burgerme

Zijn jullie al bekend met Led Mobiel? Bij burgerme hebben we meerdere campagnes lopen in samenwerking met Led Mobiel. Led Mobiel organiseert in verschillende regio’s reclamecampagnes door middel van hun elektrisch aangedreven rijdende led scherm. Op dit led scherm wordt dan promotiematerialen getoond van in dit geval burgerme. ??

Er zijn meerdere voordelen van de Led Mobiel. Allereerst is het een echte eye catcher. Daarnaast zorgt het voor een groot bereik in winkelstraten, is het makkelijk en snel inzetbaar en is het een onwijs unieke manier van adverteren. Als laatste is de Led Mobiel volledig elektrisch en dus milieu vriendelijk. ?

Heb jij de Led Mobiel voorbij zien rijden met burgerme reclame? ?

Ben jij geïnteresseerd om franchisenemer te worden van burgerme? Je stapt in een compleet vernieuwd assortiment en nieuwe uitstraling. De nieuwe uitstraling en verfijnde hamburgers stralen meer luxe uit. Wordt onderdeel van ons verhaal!

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer