burgerme in een nieuw jasje!

Wij mogen het eindelijk vertellen! Bij burgerme is vanaf vandaag alles nieuw! Verfijnd recept, nieuwe hamburgers, nieuwe namen en een nieuwe uitstraling. Wij zijn de afgelopen periode hard bezig geweest om ons gehele assortiment te vernieuwen. ?

Ben jij geïnteresseerd om franchisenemer te worden van burgerme? Je stapt in een compleet vernieuwd assortiment en nieuwe uitstraling. De nieuwe uitstraling en verfijnde hamburgers stralen meer luxe uit. Wordt onderdeel van ons verhaal!

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer