Nieuwe vestiging: Hengelo

Op dinsdag 10 mei heeft Pjotr de deuren van burgerme Hengelo geopend! ?

Wij vroegen Pjotr hoe hij in contact is gekomen met burgerme. Pjotr vertelt: “Ik heb altijd al een passie gehad voor voedsel en horeca. Ik werkte dan ook vanaf mijn 14de tot 26ste in zowel de bediening als keuken.” Toch wilde Pjotr graag voor zichzelf beginnen. Het liefst een eigen onderneming met een franchiseconcept. Pjotr vertelt: “Ik zag een vacature voorbij komen en ben op die manier in contact gekomen met franchisegever Tim. Na een aantal positieve gesprekken is het concreet geworden!”

Pjotr: “Ik heb gekozen voor burgerme omdat ik wilde aansluiten bij een jonge franchise waarin je mee kan groeien. Bij burgerme kan je eigen input geven en heb je invloed op de ontwikkelingen.”

Pjotr geeft aan dat burgerme zich onderscheidt door de goede kwaliteit van de producten en de versheid. “De salades en burgers zijn smaakvol, de prijs kwaliteit verhouding klopt en bij burgerme kan je je burger of salade helemaal zelf samen stellen”, zegt Pjotr. Pjotr zou graag multi franchiser willen worden en is erg enthousiast om als franchisenemer te starten bij burgerme. ?

Wij willen Pjotr succes wensen met de openingsweek! Kom jij gezellig langs om de opening van Hengelo te vieren? Hopelijk zien we jou bij burgerme Hengelo! ?

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer