Onze formule manager binnen burgerme

Meet Tom! Sinds 1 februari is Tom van Bussel als formule manager werkzaam bij burgerme. Voordat Tom bij burgerme kwam werken heeft hij zes jaar bij een andere franchise formule gewerkt. Hij heeft eerst een jaar gewerkt als trainingsmanager en is doorgegroeid tot franchiseconsultant. ?

Tom zijn functie als formule manager is erg divers. Tom vertelt: “Ik heb meerdere taken als formule manager. Zo heb ik een adviserende rol richting de ondernemers, regel ik veel operationele zaken, ondersteun ik burgerme bij het klaarstomen van de groei en help ik bij het bewaken van de formule.” Tom gaat regelmatig bij de vestigingen langs om te kijken waarbij hij de franchisenemers kan helpen en ondersteunen. Ook met de opening van nieuwe vestigingen is Tom drie dagen aanwezig om de franchisenemer te ondersteunen en het personeel te trainen. ?

Bij het bewaken van de formule is het van belang dat er wordt gezorgd dat elke vestiging hetzelfde is en dat er geen grote verschillen zijn tussen verschillende vestigingen. Tom: “Klanten moeten overal dezelfde kwaliteit kunnen verwachten. Er mogen geen grote verschillen zijn tussen de vestigingen.”

Ook hebben we binnen burgerme een Kickstart team dat bestaat uit verschillende franchisenemers. Zij hebben periodiek een meeting over de efficiëntie en optimalisatie van de operatie binnen alle vestigingen. Tom: “Zaken als het optimaliseren van de werkzaamheden en de snelheid in de keuken, de bezorging van bestellingen en marketingactiviteiten worden besproken in deze meetings.” ?‍?

Wij zijn erg blij met Tom als formule manager en kijken ernaar uit om samen te groeien naar 150 vestigingen! ?

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer