Nieuwe vestiging: Helmond

Dennis Hendriks is de franchisenemer die onze 26ste burgerme vestiging gaat openen in Helmond. Een paar jaar geleden heeft Dennis de overstap gemaakt naar de fooddelivery branche en dat is hem erg goed bevallen. Hij heeft de afgelopen jaren gezien hoe mooi het is om mensen van eten te voorzien! Wij zijn dus erg verheugd, nu Dennis voor zichzelf wil beginnen, dat hij de keuze heeft gemaakt om franchisenemer te worden van burgerme.

Dennis vertelt: “burgerme is van oorsprong een Duits bedrijf, burgerme heeft in Duitsland bewezen dat het een goed concept is. Toen burgerme naar Nederland werd gehaald creëerde dat veel potentiële regio’s voor een burgerme. Dat was voor mij een doorslaggevende factor om voor burgerme te kiezen.” Maar dat was zeker niet de enige reden van Dennis, “ik vind het leuk om mij op de ‘core business’ te focussen, het maken van de lekkerste burgers en salades dus. Het is daarom fijn dat je bij burgerme begeleiding krijgt in alles wat er bij komt kijken. Je wordt bijvoorbeeld goed ondersteund bij de verbouwing, trainingen en marketing. Zo kan ik mij focussen op wat ik belangrijk vind.” ? ?

Dennis ziet veel potentie met zijn vestiging in Helmond. “Concurrenten in Helmond bezorgen niet, dus daarin hebben wij een streepje voor. Daarnaast garandeert burgerme goede kwaliteit, warme bezorging en kunnen klanten hun hamburger zelf samenstellen. Dat wil ik in Helmond op de kaart zetten.” Dennis heeft daarnaast nog de droom om meerdere vestigingen in de omgeving te openen.

Maar voor nu wensen wij Dennis succes met burgerme Helmond! ?

hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij burgerme? Volg ons op Linkedin

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer