burgerme Utrecht-Noord bestaat 5 jaar!

Rick Boor viert volgende week het 5-jarig bestaan van burgerme Utrecht-Noord. Rick werkte 5 jaar geleden al als bezorger bij burgerme Utrecht-Noord en is nu ondertussen de eigenaar. “Op de dag van de opening reed ik rond met de bestellingen van klanten. Na een aantal weken ben ik gaan werken in de keuken omdat dit mij beter lag. Daar zagen ze dat ik gevoel had voor leiding geven, uiteindelijk heb ik na 2,5 jaar burgerme Utrecht-Noord overgenomen”. ?

“Voor mij is ervaring een pré om een vestiging te runnen. Omdat ik begonnen ben als bezorger en in de keuken heb gestaan, weet ik wat er op de werkvloer speelt. Daarnaast zorg ik ervoor dat mijn werknemers plezier hebben in hun werk, want de sfeer die wij in de zaak hebben is de sfeer die word overgebracht bij de klant”.

Rick ziet de toekomst rooskleurig tegemoet, “Mijn ideale plaatje zou zijn dat ik meerdere vestiging in Utrecht heb om zo elke klant binnen een half uur van de lekkerste burgers te voorzien”. Rick heeft nog genoeg ambitie en hopelijk horen we snel meer van hem.

Rick Boor van harte met het 5-jarig bestaan van burgerme Utrecht-Noord!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij burgerme? Volg ons op Linkedin

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer