1. Home
 2. Nieuws
 3. Nieuwe vestiging: Wijchen

Nieuwe vestiging: Wijchen

Opening burgerme Wijchen!

Op 24 augustus hebben compagnons Christiaan en Thimo de 24ste burgerme vestiging geopend in Wijchen. Deze twee compagnons zijn geen onbekende van burgerme, samen runnen zij namelijk ook burgerme Oss.

Ook bij het openen van een tweede vestiging is er wat spanning, “Het is natuurlijk spannend om weer een nieuwe vestiging te openen maar het is gelukkig gezonde spanning. Dit keer weten we natuurlijk wat ons te wachten staat”. Christiaan gaat er deze opening in ieder geval meer van genieten, want dat is die vorige keer vergeten te doen door alle drukte.

Het duo Christiaan en Thimo is de kracht achter burgerme Oss en zal ook de kracht worden van burgerme Wijchen. De combinatie tussen Christiaan en Thimo is een combinatie die goed werkt zeggen ze zelf: ‘’Thimo heeft affiniteit met de doelgroep en is duidelijk naar personeel toe. Ik zorg voor het feestje op de werkvloer en samen creëert dat een leuke chemie op het werk. Onze medewerkers vinden het ook leuk om te werken door de chemie die wij samen uitstralen”. Dit is ook de reden dat ze zichzelf niet willen gaan opsplitsen, want de kracht ligt juist bij de combinatie van hun samen.

Christiaan en Thimo hebben er erg veel zin in om deze nieuwe vestiging samen te gaan openen. Dit zal zeker niet de laatste vestiging zijn die ze samen gaan openen dus we zullen nog meer van ze horen. Maar voor nu wensen wij hun heel veel succes met hun tweede burgerme vestiging in Wijchen! ?

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer

  Menu