Nieuwe vestiging: Drachten

Opening burgerme Drachten!

Vandaag opent burgerme haar 22ste vestiging in Drachten. Dit is de eerste burgerme vestiging in het mooie Friesland. De ondernemer die deze vestiging gaat openen heeft veel familie, vrienden en kennissen in Drachten wonen. Dit is dan ook een van de redenen dat hij een vestiging gaat openen in Drachten. ?

De ondernemer vertelt “burgerme is een heel mooi concept. Je kunt je hamburger namelijk helemaal zelf samenstellen, precies zoals jij het lekker vind. Het draait bij burgerme om goede kwaliteit en dat vind ik erg belangrijk”. Maar dat is niet de enige reden waarom hij voor burgerme heeft gekozen. “Wat ik zo fijn vind bij burgerme is dat er mensen achter je staan, deze mensen geven je vertrouwen. Ook krijgen wij de nodige trainingen om ervoor te zorgen dat de opening een groot succes wordt”. ?

Er wordt nog hard gewerkt aan de opening van burgerme Drachten. De ondernemer heeft samen met het burgerme team een goede basis neergezet waardoor hij vanaf de opening kan gaan knallen. “Ik hoop dat burgerme hier in Friesland goed gaat lopen. burgerme is echt een verrijking voor deze stad, wij werken met verse producten en garanderen goede kwaliteit. Als burgerme Drachten een groot succes is, wil ik zeker nog meer vestigingen openen”. Er is dus zeker potentie om meerdere vestigingen te openen! Maar voor nu gaat hij zich eerst focussen op de opening van burgerme Drachten. ?

Wij wensen de ondernemer van burgerme Drachten veel succes met zijn burgerme in Drachten! ?

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer