1. Home
 2. Nieuws
 3. Nieuwe vestiging: Middelburg

Nieuwe vestiging: Middelburg

burgerme vestiging opent in Middelburg
Alwin Verschuren, een geboren en getogen Middelburger, heeft de afgelopen 24 jaar in het buitenland gewoond maar is terug van weggeweest. Alwin opende op 11 mei de 19e burgerme vestiging in de binnenstad van Middelburg. Hij heeft er enorm veel zin in komende tijd zegt hij ‘‘Wij zijn de eerste burgerme vestiging in Zeeland. Het is natuurlijk erg leuk om de inwoners van Middelburg iets nieuws te kunnen bieden. Door de voorbereiding die wij hebben getroffen was de opening een groot succes!’’

Duitse keten burgerme
burgerme is in 2010 begonnen in Duitsland, in 2013 werd de formule naar Nederland gehaald. burgerme is een food delivery formule die de lekkerste hamburgers, salades en fingerfood bij jou thuis bezorgd. Alwin heeft gekozen voor burgerme omdat deze formule een toevoeging is voor Middelburg. “Ik heb voor burgerme gekozen omdat het een snel groeiende formule is. Daarnaast kunnen klanten hun burgers helemaal zelf samenstellen. Er zijn wel twintig verschillende burgers, waaronder halalburgers en verschillende vegetarische opties. Deze diversiteit vind ik een mooie toevoeging. En als kers op de taart wordt je bestelling binnen 45 minuten bij je thuis bezorgd.”

Opening burgerme Middelburg
Er is hard gewerkt voor de opening van burgerme Middelburg, zegt Alwin, “wij hebben geprobeerd een goede basis neer te zetten. Deze basis is gebaseerd op analyses die zijn uitgevoerd, men zegt ook wel eens ‘meten is weten’. Hierdoor hebben we vanaf de opening kunnen knallen en zullen we proberen burgerme Zeeland naar een hoog niveau te tillen.” Deze basis is ook een mooie opstap naar andere vestigingen in Zeeland. Alwin is super gedreven en zegt “vanaf het begin wist ik al dat ik meerdere vestigingen wil openen, ik zou graag in Goes en Vlissingen een burgerme willen openen.”

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer

  Menu