Nieuwe vestiging: Amersfoort

Na de 3 succesvolle openingen dit jaar van burgerme Arnhem, burgerme Alkmaar en burgerme Oss was op 8 december 2020 de opening van de 16e burgerme vestiging in Amersfoort. “Wij waren al enige tijd een huuroptie aan de Kamp 72 te Amersfoort, en waren in gesprek met diverse kandidaten” aldus franchisegever Tim Meijers. burgerme Amersfoort is ingericht met ruim 28 zitplaatsen en ligt in een drukke toegang straat naar het centrum. De locatie ligt strategisch zeer gunstig voor delivery, wat uiteraard het zwaartepunt is voor burgerme.

“Na een opleiding accountancy in Londen besloot ik in 2012 om naar Nederland te komen om daar als accountant aan de slag te gaan. Mijn ‘Acca’ titel bleek in Nederland niet omgezet te kunnen worden in een AA-titel. Daarom besloot ik om de accountancy los te laten en te gaan werken als bedrijfsleider voor een telecombedrijf. In 2016 merkte ik dat de horeca mij meer trok en besloot ik om voor Burger King te gaan werken. Daar ben ik van 2016 tot recent bedrijfsleider geweest en stuurde ik meerdere vestigingen aan. Maar ja, op een gegeven moment ging het toch kriebelen en wilde ik mijn ontwikkelde leidinggevende competenties als ondernemer gaan gebruiken. Na een speurtocht kwam ik al snel uit bij burgerme en na een aantal gesprekken kwam ik erachter dat deze formule zeer succesvol is en de betrokken mensen ook vooral helder, eerlijk en duidelijk zijn met een volledig systematische aanpak”, aldus de franchisenemer Touseef Ahmad.

burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de ervaren bedrijfsleider Touseef Ahmad de burgerme vestiging Amersfoort tot een geweldig succes zal maken, in alle opzichten.

burgerme Nederland zal op 9 februari 2021 openen in Almelo en heeft op dit moment getekende voorovereenkomsten voor burgerme Doetinchem, Wijchen, Drachten, Dordrecht, Ede, Groningen, Tilburg en Apeldoorn. Tevens zijn er vergaande gesprekken gaande voor Middelburg, Hoorn, Zaandam, Zwolle en Emmen.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Maastricht, Zaandam, Leeuwarden.

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer