Opening 16e burgerme vestiging in Oss zeer succesvol

Na de succesvolle opening van burgerme Alkmaar op 25 februari 2020 op 28 april 2020 de opening van inmiddels alweer de 16e vestiging van burgerme in Nederland, en wel in Oss. “Voor Oss zijn wij eerst op zoek gegaan naar een geschikte locatie en pand, en vervolgens zijn wij diverse campagnes opgestart om een geschikte franchisenemer te vinden voor burgerme Oss, na enige weken en 6 kandidaten hebben wij de ideale franchisenemer voor Oss gevonden” aldus franchisegever Tim Meijers.

“Vanaf dat ik begon aan de horecaopleiding op de rooi pannen in Tilburg wist ik het zeker. Ooit zal ik mijn eigen zaak hebben. Na het afronden van de opleiding Gastheer en wat verschillende werkgevers ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij een eetcafé. Hier heb ik mijzelf van medewerker bediening opgewerkt naar uiteindelijk bedrijfsleider. Na enkele jaren begon het steeds meer te kriebelen om een eigen bedrijf te starten en begon rustig aan de zoektocht naar wat voor horecabedrijf er bij mij zou passen. Na een tijd te oriënteren en te praten met veel partijen waren we er over uit dat Franchise het beste bij mij zou passen” aldus Christiaan van Sinten. “Al snel wist ik welke punten er onder anderen voor mij bij het kiezen van een organisatie belangrijk zijn: bewezen formule, goed product, groeipotentieel en een goede begeleiding”

“Na gesprekken bij verschillende franchiseorganisaties betrapte ik mijzelf na het eerste gesprek bij burgerme op een gevoel van vertrouwen, enthousiasme en interesse. Werkelijk alle punten die ik belangrijk vond bij het kiezen van de organisatie vond ik bij burgerme. Na het bezoeken van meerdere vestigingen en gesprekken met andere franchisenemers van burgerme wist ik het zeker. Met deze partij wilde ik verder”.

“Bij elk onderdeel van het starten van een onderneming ben ik bijgestaan door burgerme. Ik ben uitstekend begeleid bij de aanhuur van de locatie, de financiering en de bouw”.

“Ook het intensieve opleidingstraject waarbij je bij meerderen vestigingen meedraait, en alle aspecten zeer gedetailleerd leert, heb ik als een onmisbare aanvulling ervaren”

Burgerme Oss heeft zich gevestigd aan de Kruisstraat 39 te Oss..

zodat al onze klanten direct de burgerme kwaliteit kunnen ervaren.

Burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de zeer jong ervaren, ambitieuze en energieke horecamanager Christiaan van Sinten, de vestiging burgerme Oss tot een onverdeeld succes zal brengen in alle opzichten.

burgerme Nederland heeft op dit moment openingen gepland staan voor burgerme Amersfoort en burgerme Apeldoorn. Ook is er een huurintentie voor burgerme Almelo. Tevens zijn er gesprekken gaande met kandidaten voor Leeuwarden en Dordrecht.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Almelo, Tilburg, Zwolle, Groningen, Maastricht, Zeist, Zaandam, Ede, Wageningen en Oosterhout.

Gemakkelijk online bestellen? Gebruik de burgerme app.

  

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

Ontvang informatiepakket

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer