burgerme bij RTL Z Next Level

Op zondag 17 november 2019 was burgerme te zien bij het programma ‘Next Level‘ van RTL Z. Deze uitzending is speciaal gewijd aan franchises in het algemeen. Next Level is een informatief programma waarin ondernemers aan de hand van succesvolle cases openhartig over hun product of dienst, partnerships en toekomstplannen vertellen. Een deskundige deelt de laatste ontwikkelingen in de branche die centraal staat en onderbouwt deze met feiten en cijfers. Tim Meijers van Master Franchise burgerme Nederland verteld je graag meer in de onderstaande video.

19 Next Level Social Snack burgerme

Bekijk hier de aflevering. Het duurt ongeveer 2 minuten.

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer