Sponsordeal met Vrumona en Heineken

Er zijn nu sponsordeal agreements met Vrumona/Pepsi en Heineken voor diverse acties naar onze klanten met merk gadgets, gratis food en drink promo’s en win acties voor bijvoorbeeld toegangskaarten voor Heineken Experience, Snowworld, Diergaarde Blijdorp en Eredivisie. Deze acties lopen mee in onze marketing activiteiten op Social Media, folders, Billboards, Google Adwords, driehoeksborden en two-signs borden. Door de samenwerking met de absolute A merken Pepsi en Heineken wordt de merknaam burgerme een nog herkenbaardere naam onder A merken en wordt het imago verder versterkt.

Ontdek onze krachtige en succesvolle formule

Voor het eerst in de historie van zowel de hamburger als de thuisbezorgmarkt bestaat er nu een concept dat beide verenigt. Burgerme is een sucesvolle formule en tevens marktleider in het thuisbezorgen van hamburgers.

Daarom zijn we nu op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor verschillende locaties in Nederland. Wil jij onderdeel worden van ons succesverhaal? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer