Selfservice Terminal bij burgerme

Er wordt een lay-out ontwikkeld voor een burgerme selfservice terminal die binnenkort bij een burgerme locatie in gebruik zal worden genomen. De terminal wordt op verschillende punten getest om het zeer gebruiksvriendelijke te maken.

De selfservice terminal wordt steeds populairder in Nederland bij organisaties in diverse branches. Een interactieve selfservice terminal geeft de kans op het verbeteren van klantbeleving en doorstroming.

Het potentieel van burgerme

burgerme Nederland voorziet een snelle groei van burgerme vestigingen in Nederland. De doelstelling is 20 vestigingen per 1 december 2020. Wij voorzien de vestigingen in een verzorgingsgebied van 100.000 inwoners, om de kans op succes optimaal te maken. Op dit moment biedt zich nog een grote verscheidenheid aan keuzes in vestigingsplaatsen aan.

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoonnummer

  Je e-mail (verplicht)


  Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

  Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

   Persoonsgegevens

   Aanhef

   Voornaam

   Achternaam

   Contactgegevens

   Telefoonnummer