1. Home
 2. Nieuws
 3. Ontwikkeling Veganistische Cheeseburger

Ontwikkeling Veganistische Cheeseburger

burgerme werkt momenteel aan de ontwikkeling van de Veganistische Cheeseburger. De introductie van deze meatless burger zal waarschijnlijk plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2020. Vorige maand maakte wij al bekend bezig te zijn met andere vegetarische producten. Op ons hoofdkantoor in Leiden wordt een breed scala aan vegetarische en veganistische producten getest, vergeleken en geëvalueerd.

Houd jouw burgerme scherp in de gaten om deze heerlijke Vegan Cheeseburger te proeven of bestel via onze webshop

Profiel burgerme ondernemer

Het profiel van de ideale ondernemer is hands-on, zakelijk en gericht op klanten. Als ondernemer van burgerme ben je een echte owner/operator. In goed Nederlands; meewerkend voorman. Je bent in staat om jezelf te motiveren, kunt met tegenslagen omgaan en kunt jezelf doelen stellen (zelfdiscipline).

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer

  Menu