Veggie Meat – Meatless Pleasure

Binnenkort ook bij burgerme

Of het nu gaat om een ​​sappige hamburger, malse biefstuk of een heerlijk karbonaadje – wij vinden dat vegetariërs en veganisten het niet hoeven te doen zonder die speciale momenten van eetgenot, omdat er steeds meer hoogwaardige vervangingsproducten zijn die 100% smaak bieden – zonder vlees.

Natuurlijk heeft burgerme deze trend ook herkend en erkend. Daarom werken wij aan de ontwikkeling van onze eerste hamburger met een patty van plantaardig samengesteld “vlees”. Op ons hoofdkantoor in Leiden wordt een breed scala aan ‘vegetarische en veganistische vleesproducten en recepten getest, vergeleken en geëvalueerd – zodat je binnenkort kunt genieten van een andere unieke premium burgerme burger.

Vanaf waneer te proberen?

De Veggie Meat – Meatless Pleasure zal vanaf begin volgend jaar op het menu verschijnen. Op zoek naar een burgerme vestiging bij jou in de buurt? Bekijk hier een overzicht van alle huidige vestigingen

Open nu een burgerme store bij jouw in de buurt!

De komende jaren gaat burgerme Nederland het burgerme concept middels franchisepartners in heel Nederland uitrollen. Allereerst zullen er burgerme Stores openen in de grote en middelgrote steden van Nederland. Op dit moment zijn er plannen voor Den Haag, Amsterdam, Groningen, Breda, Eindhoven en Haarlem. Op dit moment is er nog voldoende ruimte om te kiezen, alhoewel er wekelijks een groot aantal aanvragen binnenkomen.

Wij bieden

Om u te helpen de formule neer te zetten krijgt u intensieve hulp bij:

 • Aanpassen en inrichten van de vestiging
 • Voorzien van alle kennis rond procesbeschrijvingen
 • Kwaliteit management
 • Human resources
 • Training
 • 1e lijns business advies

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer