Samenwerking Customerfactory en Hallo Franchise

burgerme is sinds 1 mei te vinden op Hallo Franchise. Hallo Franchise is een webportaal voor zowel de franchisenemer als franchisegever. Daarbij zijn we direct de formule van de maand mei. Benieuwd naar ons artikel? Lees meer op Hallo Franchise

Franchiseadviesbureau Customerfactory

Vanaf 1 mei 2019 werkt burgerme samen met de Customerfactory. De Customerfactory is de full service partner voor franchisegevers. Ze helpen opdrachtgevers zoals burgerme met het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie. Customerfactory combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze.

Lees meer over Customer Factory

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer