Opening nieuwe vestiging

burgerme wordt komende maand uitgebreid met een nieuwe vestiging in Venlo. De vestiging zal geopend worden aan de Sint Jorisstraat in het gezellige centrum van Venlo. In de directe nabijheid van de nieuwe burgerme vestiging bevinden zich een diverse tal van boetiekjes en (groot-) winkelketens.

Handige informatie
Openingsdatum
2 mei 2019

Openingstijden
11:00 – 23:00

Contact informatie
Sint Jorisstraat 35
5911 HB Venlo

T: 0900-8608
E: venlo@burgerme.nl

Ook een burgerme vestiging openen in jouw stad?
burgerme is de eerste en enige die op professionele, internationale schaal individueel versbereide hamburgers en verse salades bij de mensen thuisbezorgd. We hebben als doel om in de komende jaren Europees marktleider in de thuisbezorgbranche te worden, zowel in omzet als wel klanttevredenheid en kwaliteit.

10 Redenen om jouw burgerme store te starten

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen

Ontvang de burgerme brochure per mail (PDF). Vul uw gegevens in, druk op Verstuur en u ontvangt een brochure.

  Persoonsgegevens

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Contactgegevens

  Telefoonnummer